lørdag 27. februar 2010

GRATULERER MED DAGEN!!

I dag, som allerede har blitt imorra i Russland, har ho Inapinapuselina bursdag! Gojenta mi bli 19 år og greier. Og for dem som enda ikke har skjønt det, va ho Ina (med stor bokstav) ufattelig flott å ha her i Russland. Vel, egentlig så e ho ufattelig god å ha rundt sæ uansett kor i verden en måtte befinn sæ. Bedre jente skal du leit lenge etter. 

Så INA! GRATULERER så ufattelig mye med bursdagen din! Æ har skjønt det sånn at du har tatt turen sørover til han Hå(jaduveit)vard, hilser så meget til den kroppen også! Æ håpa du stortrives, og at søringan veit æ feir dæ. Du veit æ ønska dæ alt godt, så ork ikke ta en russisk en (du skjønn ka æ mein;))

Flott kveld med flott jente! MÅTTE DIN LYKKE ALDRI ENDE, INA!

Gla i dæ :)


Sergey, eller "Serjåsha" som den mindre offisielle uttalen e har også bursdag idag. Han e en av de beste vennan æ har fått så langt her i Murmansk! Han bor også på internatet. Egentlig så ekke ansiktet hannes så rart, e bare æ som kryna det... GOGUTT! С днём рождения Серёженька!! )))

1 kommentar:

  1. SILLJOSHKA! Savne dæææ<3 Du e så alt for koselig! Håpe du har det supert, og selfølgelig veit de kordan de skal fezte her i haugeby! I´m on a boat!

    SvarSlett